Neel

 

Een mooie reis naar Azië die Neel in 2008 maakte, was vooral het startpunt voor een reis naar binnen. De wens groeide om te delen en puur te verbinden. Neel volgde sindsdien opleidingen als de Elemental Teacher Training Course (200hr) en de Elemental Yoga Therapy Course (300hr). Neel is niet opgeleid in één specifieke stijl, de vijf elementen zijn het uitgangspunt en de lessen zijn daardoor afgestemd op het moment. Neel kan niet anders dan haar lessen, sessies, reizen en cursussen vanuit echte aandacht en liefde delen en dat voelt iedereen. Ze inspireert en enthousiasmeert om te leven wie je werkelijk bent, in z’n puurste vorm, zoals zelf ook is: puur. Geen gedoe, geen betekenisloze mooie woorden, maar jezelf zijn in al z’n facetten. 

 
 

Naast de yoga docentenopleidingen volgde Neel onder meer een waardevolle zwangerschapsyoga opleiding, diverse kinderyoga en familieyoga opleidingen en diverse workshops en bijscholingen (in o.a. massage, detox en energiewerk). Als Reiki master geeft ze behandelingen en cursussen. Daarnaast werkt iedere reis, kort of lang, dichtbij of ver weg, als grote inspiratiebron. 

Je kunt onder andere terecht voor groepslessen Yoga, Reiki cursussen, individuele sessies en mooie reizen. Onderzoek de website voor de mogelijkheden en kom vooral ervaren. 

Deze website is ontworpen en gemaakt door Alain Otjens. Foto’s door Jeroen van Amelsvoort.