Yoga met Neel

Tijden

13 december 2019, 09:30 - 11:30 uur

14 december 2019, 10:00 - 12:00 uur

15 december 2019, 17:30 - 19:30 uur

Docent

Neel Schmidt

Aanmelden

via info@neelschmidt.nl of 06 – 45 53 68 02.

Kosten

20 euro

Address

Studio Fresh Tracks
Eerste Helmersstraat 102 1/2
1054DK Amsterdam

Met inspiratie als uitgangspunt, biedt Neel maandelijks een les aan in Amsterdam. Aan deze maandelijkse editie is op drie verschillende tijden deel te nemen. Naast het volgen van de les, krijg je de les uitgewerkt en geïllustreerd mee naar huis. Zo verzamel je inspiratie om yoga meer je leven in te brengen. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en ook een mooie aanvulling als je elders wekelijke lessen volgt. De vijf elementen zijn het uitgangspunt en de groepslessen zijn daardoor seizoensgericht. Afhankelijk van het seizoen of andere natuuromstandigheden in en om ons heen, wisselen in de lessen inspanning en ontspanning elkaar af voor meer balans in lichaam en geest. Voor inspiratie en groei heeft iedere les een thema, passend bij het seizoen.

  • Deze yogales is 2 uur, waarbij we de laatste 30 minuten ruimte creëren de les in rust na te voelen en thee te drinken. Je ontvangt dan tevens de les voor thuis, uitgewerkt en geïllustreerd.  
  • De les die je mee naar huis krijgt is een 20-minuten-thuis-les en deze kun je naar wens uitbreiden.
  • Er is veel persoonlijke aandacht. De lessen worden gegeven aan maximaal 11 personen. 
  • De les wordt door Neel gegeven, tenzij anders vermeld.
  • De lessen kunnen ook in het Engels worden gegeven.
  • Je kunt van tevoren laten weten voor welke lessen je inschrijft. Tijdig laten weten wanneer je wilt komen, is aan te raden. Dan ben je zeker van een plekje.
  • Matjes, dekentjes e.d. zijn aanwezig. Neem sokken en wat warms mee voor de ontspanning en uiteraard draag je kleding waarin het fijn is om yoga te doen.